Jag kan inte sticka eller virka. Jag har någon gång försökt mig på stickorna, men det är för svårt. Nu testade jag virka och jag fastnade direkt. Vad roligt. Och mycket lättare att hantera en krok än två stickor! 

Jag googlade virka för nybörjare och började att bara göra lite luftmaskor, fasta och stolpar och dubbelstolpar… Sedan letade jag efter blommönster. Planen var att göra små blommor som jag kan använda i scrappingen. Men så hittade jag en så fin ros som jag bara var tvungen att testa! Här hittar du beskrivningen: http://bautawitch.se/2013/04/27/diy-virkade-rosor-som-bokmarken/

Så här blev mitt bokmärke:

   
   Det var så roligt. Och inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara. För att vara det första jag virkat sedan syslöjden är jag otroligt stolt! 

/Elina

Publicerat av:flodisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s