Jag har målat med Promarkerpennor nu ett tag. Men jag har inte använt skuggor annat än när jag målat hud. Främst för att jag gjort fel när jag köp alla pennor. Jag har köpt många olika färger, men jag inser nu att jag borde ha köpt färre men matchande. Det vill säga, i stället för en blå, röd och grön borde jag ha köpt tre olika gröna nyanser för att göra skuggor.

Jag har hittat många bra bloggar där folk skriver vilka kombinationer de gillar. Bland annat det här inlägget på Scraptorget hjälpte mig att komma i gång.

Men även youtube är en otrolig källa för tips och inspiration. Nu är jag helt fast i Kimberly Browns filmer där hon färglägger med Promarkers. Nördigt men kul.

Så hur går det för mig? Här är en Magnoliatomte målad i samma färger. Den första på det sätt jag alltid målat. Den andra har jag försökt jobba med blender (främst vid granen) och så har jag jobbat med flera kulörer för att skapa skuggor i kläderna.

IMG_2288.JPG

Vilken skillnad! Nu ska här övas – och köpas lite fler pennor…

Här är en vinterflicka också:

IMG_2289.JPG

Dags att komma i gång med julkorten nu om de ska bli klara lagom till advent. Tiden går snabbt nu och i dag luktade det snö och vinter ute. Mysigt!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s