bild aprils 001

Hå hej – nu ska ni höra, vad man med en rulle, silkespapper och en majblomma kan göra. Rulla in rullen och pynta på, så har vi gjort oss en påsksmällkaramell!

bild aprils 006

Varför ska man bara göra smällkarameller vid jul? Så på samma sätt som till julkalendern gjorde jag en i påskvariant. Nu lite större eftersom jag använde en toapappersrulle. Tejpa fast en botten på rullen så kan du fylla karamellen med godisägg.

På toppen vek jag bara in silkespappret så att man lätt kan öppna när man blir sugen på lite godis.

bild aprils 004

Förutom en påskig Magnolia-flicka till pynt valde jag använda årets majblomma. Dessa majblommor som jag alltid köper för många av eftersom jag inte klarar av att säga nej till alla barn som ringer på och säljer. Perfekt då att använda majblommorna i pysslet – har jag aldrig tänkt på tidigare!

Nu närmar sig påsken med stormsteg och än har något litet påskpyssel kvar att testa! Jag återkommer!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s