Jag hade en timme till övers i kväll och bestämde mig för att göra lite snabbt påskpynt. Jag klippte helt enkelt ut en äggform i kartong och limmade sedan på mönstrat papper. Jag hade inte så mycket sådant hemma, så jag valde att använda sidor ur en pysseltidning jag redan tittat igenom. Jag gillar pysseltidningar, men denna, ”Inzpira magazine”, var inte riktigt i min smak. Jag har dock bara sett ett nummer och det jag inte gillade var bland annat layouten och redigeringen. En yrkesskada antar jag. Någon som inte redigerar tidningar till vardags kanske skulle gilla den bättre. De hade dock en del recept som verkade lockande… Hursomhelst, nu fick den bli påskpynt istället. Det går naturligtvis att variera färger och mönster i det oändliga, men eftersom de bilder jag valde var rätt romantiska i stilen limmade jag på en bit spets på äggen. Inget påskris än, så liksom i Elinas senaste inlägg får en bukett tulpaner agera bakgrund.
/Sara.
Påskägg

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s