Jag tycker om att ge presenter, ändå är jag lite för dålig på det. Det vill säga de där spontana och överraskande presenterna. Men jag ska bli bättre på det – för det är ju så roligt att glädja andra! Det behöver inte vara någons födelsedag eller julafton. Och det behöver inte vara något dyrt. Så nu när jag gör alla dessa smycken som jag inte hinner använda själv har jag bestämt mig för att börja göra smycken åt andra.

Det här armbandet blev till min vän och pysselpartner.

bild januari 158

Den här gången gjorde jag kedjan med dubbla ringar. Och valde gröna pärlor eftersom det är vännens färg.

bild januari 162

En liten påse till så är presenten klar.

bild januari 164

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s