julpysselkalender 2013

Nu är det dags att fixa julkorten om de ska ha en chans att komma fram i tid till jul! Jag har valt att göra julkort enligt budgetvarianten. I stället för att köpa dyra scrapbooking-papper har jag använt mig av gratisprover/restbitar av tapeter. Jag köpte dock till ett guld- och silverfärgat ark papper för att kunna lägga till som detaljer i form av hjärtan, stjärnor och så vidare. Så fram med saxar, stansar, skärkniv och lim och börja skapa! Så här ser min kortskörd ut:

Julkort2

/Sara

Publicerat av:systerpysslofant

2 svar på “Lucka 6: Julkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s