Efter att ha sett både mammas och Saras flätade halsband kände jag att även jag ville testa. Mamma tipsade om en variant att bara lägga i pärlor i flätan när man tog tråd från höger sida. Så jag köpte en tvinn (heter det så, eller tving???) och satte fast wiretråden i bordet och började fläta.

Har redan sådan julstämning så det blev grön wiretråd och röda pärlor.

20131022-180538.jpg

Blev rätt nöjd. Men det blev för kort så jag fick förlänga bak med en kedja av ringar.

20131022-180654.jpg

Men blev rätt nöjd med nödlösningen också.

Nu ska jag experimentera med fler flätvarianter.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s