Idag kom den första snön. I mitten av oktober (!) Jag har väl inte hunnit vänja mig vid kylan än, för en halv minusgrad kändes nu isande kallt. Jag som brukar tåla vintern rätt bra, ja, till och med gilla den. Hursomhelst, snöns plötsliga och påtagliga entré i vardagen fick mig att minnas en påbörjad stickning som legat som ett dåligt samvete i gömmorna. Mamma gav mig garnet som present för länge sedan, men jag har bara kommit en decimeter på min halsduk/sjal. Men nu ska jag fortsätta! Jag stickar bara räta maskor löst, men jag tror att det kan bli snyggt med nyansskiftningarna i garnet. Jag får väl återkomma med resultatet då den är klar.
/Sara.

20131017-225933.jpg

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s