20130923-160127.jpg

Jag sitter ute och njuter av den friska höstluften och passar på att bläddra i Pandurokatalogen och pysseldrömma samtidigt som John sover i vagnen. Jag fastnar så klart för julpysslet – juloman som jag är. I år ska vi fira jul hemma hos mig. Jag hoppas min familj kan komma några dagar innan julafton så att vi kan få tid till julpyssel tillsammans. Tänk en hel pysseldag med julmusik och doft av glögg i bakgrunden. Det drömmer jag om nu!

/Elina

PS: Päronbaket? Det misslyckades helt kan man säga eftersom det inte blev något bakat över huvud taget. Päronen hann bli dåliga.

Publicerat av:flodisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s