Jag hittade en kul app som visar hur man gör snygga cupcakes. Den heter Hello Cupcake. Den har tydliga instruktioner och filmer där de visar hur de gör för att få till bland annat pingviner och äpplen.

20130724-082840.jpg

20130724-082910.jpg

20130724-082942.jpg

Enda nackdelen är att det är på engelska och man måste räkna om måtten. Dessutom finns kanske inte alla ingredienser att hitta i svenska butiker. Men videorna var bra, och man kan få många bra tips som hjälper en att vara extra kreativ.

Nu ska jag börja träna på cupcakes inför Johns namngivningsfest i höst!

/Elina

Publicerat av:flodisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s