Fick en Pandurokatalog när jag handlade pärlpyssel i helgen. Jag gillar att de har en massa pysselidéer med och inte bara saker att köpa. Blev riktigt inspirerad av påskpysslet de hade. Har ni katalogen? Nästan längst bak finns tips på så fint påskris som man kan hänga i dörren. Det måste jag testa. Är ju en perfekt gå bort-bukett till värden – ifall man nu blir bortbjuden över påsk!

För övrigt skulle jag börja pyssla på mitt andra armband, men det fattades en viktig del så jag måste nog leta mig till närmsta pysselbutik. Åker en snabbis till Östersund i helgen så kanske får jag smita in på butiken Pyssla. Däremot hinns nog inget pysslande med närmsta dagarna, hoppas få tid nästa vecka i stället.

Det är så frustrerande när tiden inte räcker till och inspirationen finns där. Jag skulle kunna sitta och knåpa hela dagarna! I dag har Tidningen Ångermanland ett reportage om en kvinna som har hittat sitt pysselintresse i nåltovning. Hon gjorde helt fantastiska mönster. Jag har inte testat det själv, men mamma och min syster Sara har gjort en del. Blev lite sugen på att testa göra något själv nu. Men som sagt, när har man en massa tid för pyssel? Nu måste jag till exempel städa och inte fantisera om pyssel och blogga om det. 🙂

Jag hoppas ni får pysseltid i helgen! Då får ni pyssla även för mig.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

En tanke på “Vill pyssla – men när?

  1. Åh, jag vet vad du pratar om, har inte sytt för länge – men jag köper ändå tyg efter tyg efter tyg… Så jag hoppas att jag får pysseltid och kan använda alla fina saker 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s