I dag har jag scrappat kort. Jag började med att kolla runt på internet för att få inspiration. En bra scrappingsida är www.highcoastscrap.se. Det är en scrappingförening här i Örnsköldsvik, jag är själv inte medlem men har en kompis som är det. Har funderat på att börja gå på deras träffar, men det har bara inte blivit av än. På deras hemsida har de månadsskisser för både kort och fotoscraps. Jag hittade flera skisser som jag inspirerades av, men även medlemmarnas tolkningar av skisserna gav många idéer.

I dag stack en skiss ut extra mycket. Det var april månads kortskiss från 2008 gjord av Anna:

hoghcoastscrap1

Skisser är perfekta när man inte riktigt vet var man ska börja. Efter det valde jag att använda mig av ett block med fina gula och gröna papper som jag fick i födelsedagspresent av min syster Sara.

ipho janu 006

Till det valde jag en Magnolia-stämpel och passande Promarkerpennor för färgläggning. Trots att det är en januaridag med minus 18 grader ute visade sig kortet bli ett vårkort. Till text valde jag att göra en lista på saker att göra under en tidig vårdag. Jag är en riktig list-människa och gör alltid listor för att strukturera upp i min hjärna. Även njut-listor är bra att ha för att komma ihåg att faktiskt njuta och inte bara göra en massa måsten.

ipho janu 005

Jag ritade av skissen på ett vitt papper att ha i bakgrunden och klippte sedan ut delar av de färgade papprena. Testade flera olika kombinationer och la dem lite olika på pappret innan jag bestämde mig för ordningen och tejpade fast bitarna.

ipho janu 007 ipho janu 009

Och så här blev min tolkning av Annas skiss:

ipho janu 012

Nu måste jag bara vänta någon månad innan det kan skickas! 🙂

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s