Jag sitter och kollar på gamla fotografier på min externa hårddisk. Fastnade i mappen scrapbooking. Det var riktigt länge sedan jag scrappade traditionella LOs med fotografier. Har mest stämplat och gjort kort. Men nu blev jag sugen på att framkalla nya foton för scrapbooking. Det har hänt mycket i år så jag har mycket att dokumentera – inte minst mitt eget bröllop och smekmånaden till Island!

Här är några gamla favoritscrappar som jag har gjort:

Vinter Juldagen2010scrap1mos

 

 

 

 

jag kan flyga12 - trötta mostrarPå den första är det jag under juldagen 2010. Det var ett fantastiskt fint blått ljus vid skymningen så jag och Sara passade på att ta en massa fina bilder. Jag gillar den enkla layouten och färgerna – är mycket nöjd. På scrap nummer två är det mamma och jag. Här hade jag rött hår, därav den färgen även i layouten. På den tredje gör jag äppelmos – det är en tidig scrap, den första som jag blev riktigt nöjd med och det är fortfarande en favorit. Om jag kommer ihåg rätt så var det ett tävlingsbidrag till en av Scraphusets månadstävlingar – men jag vann inte. Fjärde scrappen är det pappa som flaxar som måsarna vid Skeppsmalen utanför Örnsköldsvik. Det är en av mina senaste scrappar och jag tycker om retropappret med moln men även remsan med ugglor. Jag hade länge letat efter passande fotografier till ugglorna och här blev det riktigt bra, tycker jag själv. Gillar även de kompletterande rub ons som jag hittade – molnet, trädet och myran.  Den femte scrappen är ingen jättefavorit men bilden är så underbar. Jag och Sara sitter utmattade på en bänk och våra systerbarn Marja och Mirke drar i oss för att vi ska leka mer med dem och inte bara sitta och njuta av utsikten.

Nu blev jag själv inspirerad att scrappa – men det får nog vänta till efter jul. Jag hoppas att någon annan också inspirerades!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s