Så blev det äntligen julafton, detta märkliga år! Men än är det faktiskt inte slutpysslat. Idag visar vi hur du kan ta reda på rester av julens glögg och nötter som annars har tendens att glömmas bort efter helgerna.

Varför inte göra ett par festliga drinkar till nyårsfesten av glöggen? Eller kandera de nötter som blivit över och servera dem i små portionspåsar som du pysslat ihop själv? Se i filmen hur vi gjorde.

Vi hoppas att ni alla får en fin jul – även om den kanske inte riktigt blir som man hade tänkt sig tidigare i år. Vi hoppas också att vi har lyckats inspirera er till lite julpyssel med våra tips! Vi hörs igen på det nya året med fler pysselprojekt och idéer.

God jul!

Önskar pysslofanterna Sara och Elina.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s