I går kväll fick jag en impuls att filma det jag ritar. Jag hade dåligt ljus, inget bra stativ så det är i lite konstig vinkel, och fokus borde låsas fast – jag vet att det inte är så bra kvalitet. Men jag ville testa, och jag redigerade det på natten och nu vill jag bara lägga ut och se om någon kan tänkas gilla sådana här ritfilmer där jag doodlar. Om det är så gör jag gärna fler filmer och satsar på bättre kvalitet.

För mig är det här meditation, det vill säga att rita. Men jag tycker det är avkopplande att se andra rita också. Kanske kan någon se detta som avkoppling. Hoppas det.

Vill ni se mer av det jag ritar finns jag på instagram: @elinapysslofant

I dag kommer vi göra ett ryck och arbeta i trädgården, men också äta gott och umgås med släkt. Har beställt smörgåstårta från ett café här i byn och jag längtar så till första tuggan! Finns ju knappt nåt bättre än smörgåstårta.

Hoppas ni får en fin helg, verkar vara bra väder på gång i nästan hela landet.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

2 svar på “Testade filma när jag ritar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s