Det kändes verkligen som om våren var på väg även här i mitten av Sverige, men nu öser snön ner. Mysigt också, men mest ger det en känsla av att det kunde väl ha kommit för några månader sedan! Samtidigt är det sportlov här nu och då känns det absolut roligare att kunna vara ute och göra snögubbar än att halka runt på is.

Hur som helst har jag varit hemma med sonen några dagar och vi har hunnit med att vara kreativa också. Vi satt länge med hama-pärlor och skapade. Det roligaste var nog att vi inte använda några mallar den här gången. I stället var det Johns leksaker och favoriter från böcker som inspirerade.
Här är några av de vi gjorde (jag gjorde Lasse och Batman, resten av skapade av John med lite hjälp från mig):

Lasse från LasseMajas detektivbyrå.
Värmekaninen. En kanin som min mamma sytt. Magen är en vetekudde som man kan värma. Den här är största trösten när sonen har växtvärk. ❤️
Squishibomb.
Giraffso.

(Vill ni se fler bilder kan ni kolla på min instagram under namnet elinapysslofant)

I går fick sonen göra nåt riktigt kul på biblioteket i Timrå. Han var med och gjorde film tillsammans med Film i Västernorrland. Han var så nöjd och stolt efter det. De hade fått komma på innehåll, skådespela, filma och redigera själva med hjälp av en handledare. I sonens grupp på fyra barn gjorde de en skräckfilm där sonen spelade monster. Jag har inte sett filmen än men det ska bli så spännande när vi får den sen.

I eftermiddag ska vi börja preppa inför melodifestivalen på lördag med lite mellopyssel. Jag återkommer med resultat om det om någon dag!

Förresten, ni har väl inte missat att jag Sara faktiskt poddat hela tre gånger på ganska kort tid. Senast pratade vi en hel del om scrapbooking och lite om odling. Vi finns där poddar finns, så gå in och lyssna! Och kom gärna med tips vad ni vill att vi ska prata om. 

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s