De här otroligt söta tomtarna som man kan hänga upp i granen gjorde jag med min son.

Du behöver: kottar, vit hobbyfärg och pensel, rött filttyg, garn, vita små pompoms och limpistol (funkar säkert med textillim också men limpistol är ju snabbjobbat!).

Kolla in filmen så ser ni hur vi gjorde.

Hoppas ni har en skön december. Jag brukar inte vara så julstressad själv men i år är jag det. Inte så att jag känner stress över allt som måste göras, mer att tiden går så snabbt. Julen är ju snart över känns det som. Jag vill bara stanna i nuet och njuta av alla förberedelser och lyssna på julmusik och se julfilmer. Önskar dagarna var dubbelt så långa!

I helgen får vi efterlängtat besök, då ska vi pyssla lite till. Dessutom har sonen konstutställning då! Eller snarare pysselutställning. Det är så otroligt roligt att han äntligen kommit till en sådan kreativ period att han kommer hem med teckningar från fritids varje dag, han pysslar och skapar hemma varje ledig stund och har en helt underbar fantasi. Vi har faktiskt också filmat ett pyssel som han har kommit på själv som han ska visa i vår julpysselkalender. Han ville minsann ha en egen lucka utan att jag är med. Den får ni se på söndag!

/Elina

 

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s