Från tiden när jag bodde i Ö-vik har ett ord verkligen fastnat för mig – pumla. Ni hör ju! Så mycket vackrare än julgranskula. Och nu när jag lärt mig att det jag använder i pysslet i den här filmen heter pompoms, så får det här pyntet hela pompompumla så klart. Tyvärr kom jag inte på det gulliga namnet förrän nu när jag redigerade klippet.

Tyvärr räckte mina pompoms bara till en pumla – men jag kommer köpa mer och än finns gott om tid eftersom detta pyssel verkligen är lätt och snabbjobbat om man har limpistol! Min gran kommer nog hängas full av dessa pompompumlor!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s