Den här vintern har varit extremt förkyld. Jag har knappt hunnit bli frisk innan sonen eller mannen dragit hem ännu en bacill. Vi har hostat och nyst ikapp, och då och då slängt in lite magsjuka. Så pyssel? Inte så mycket. Mest vab-pyssel.

Och det pyssel jag gjort med sonen har jag inte bloggat om. Och ingen podcast spelades in förra månaden. Men nu får det vara skärpning. Här kommer ett pysseltips på hur man kan göra pussel av glasspinnar.

Det är lätt som en plätt. Tejpa ihop några glasspinnar och rita något på andra sidan. John ville ha Paw patrol. Så jag ritade Zuma och Rocky med vanlig blyertspenna. När jag var nöjd ritade jag konturerna med en svart penna och suddade bort blyertsen. Sen fick John färglägga med sina tuschpennor.

Vi blev jättenöjda. Men lite få bitar så det blev lite för lätt.

Men kul ändå om man vill ge i present till någon. Man skulle kunna skriva ett hemligt meddelande på glasspinnarna.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s