Jag gillar ju att rita, eller doodla som jag kallar det. Att rita krumelurer utan en tanke på vad det ska bli. Snarare är tankarna på något helt annat, kanske i en spännande pod, och pennan rör sig nästan av sig själv. Jag ritar en form av något slag, och fyller med mönster. Sen en ny form, och fyller med annat mönster. Så kan jag hålla på till pappret är fullklottrat.

I år funderade jag på hur jag skulle kunna julpyssla och doodla i ett. Sen råkade jag se att Ikea sålde vita julgranskulor, matta. Jag var ju bara tvungen att testrita på dem med mina vanliga ritpennor. Och se, det gick ju. När färgen torkat satt det rätt bra så jag har inte ens lackat mina kulor.

Självklart fick min son också rita egna julgranskulor. Skriver man dessutom en liten julhälsning på kulan blir det en fin julklapp.

”En tomte kommer med paket”, John 5 år.

Nu är det nära till jul! Jag hoppas att inte stressen har tagit tag i er och att ni hinner hitta tid för lugn, ro och lite pyssel.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s