Jag är i Vemdalen med min familj, brorsans familj och mamma. Och mamma imponerade och överraskade oss med de här fina tjocksockarna, eller raggsockor som man säger mer söderut, stickade strumpor alltså.

Älskar mina pingvinsockar. Min bror fick med ugglor:Brorsonen visar stolt upp traktorsockarna:Svägerskan fick restgarnssockar. Så fina färger!

Min man fick så klart rocksockar med gitarr och döskallar: Så fina! De här sista med elefanter var till John, men hälen var konstig så mamma valde att göra nya med pandor där hon hade vanlig häl i stället. Andra sockor hon stickade med den konstiga spetsiga hälmodellen ändrade hon till den rundade. Då sitter strumpan på bättre.

Boken är helt underbar. Finns även en för vantar där samma mönster återkommer.

Jag skulle önska att jag själv hade intresset för att sticka, men tyvärr. Jag har inte tålamodet att lära mig. Men det är ju tur att vi har en mamma som är expert! Då kan vi glida runt i fjällstugan så här fina.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s