Okej. Vi närmar oss en helg som svenskar är kluvna kring – halloween. Jag förstår att många är kritiska, men halloween förstör inte allhelgonahelgen. Oftast är högtiderna inte ens samma dag, i år olika helger dessutom. 

Jag själv gillar inte skräckfilmer och att skrämmas egentligen. Men varje tillfälle till fest eller att bryta vardagen applåderas! Och halloween är en kul helg att pyssla inför. 

I stället för skrämmande pyssel lägger jag mig på en nivå som passar min fyraåring. Här är mina kott-spindlar:

Du behöver: Kottar, svart färg, piprensare, ögon och lim. 


Med glänsande svart färg blev spindlarna bättre än jag trodde. Gjorde även en med rosa ben, söt men då smälter den rosa färgen inte in i kottkroppen lika bra så jag rekommenderar svarta ben om ni målar kottarna svarta. Jag limmade inte fast benen, piprensarna sitter fast bra ändå.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s