Jag och Sara befinner oss just nu i ett hotellrum i Örnsköldsvik. Vi har en lång kreativ dag framför oss för vi ska nämligen gå på High coast scraps stora pysselträff i dag. Vi kommer vara närmare 100 personer som från tio på morgon till midnatt ska papperspyssla. 

I väntan på att syrran ska vakna letar jag inspiration på roliga kortvikningar. 

Mitt mål med dagen är att göra många kort, mestadels gratulationskort. Det är så skönt att ha ett litet lager färdigscrappade kort när man plötsligt inser att en vän fyller år nästa dag. Men jag vill också försöka vika någon fin liten ask som man kan stoppa små presenter i – typ tablettask. Det finns säkert färdiga mallar men ska försöka göra en egen. Och det ska vara vårfärger och glatt!

Nu blir det snart hotellfrukost. 

Hoppas ni också får en kul lördag!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s