Krympplast var en nyhet för mig när Elina provade på det för en tid sedan. Hon gjorde barnfigurer som gick att hänga i granen exempelvis. Jag tyckte det verkade coolt, så jag köpte genast lite plast av olika slag för att prova själv. Här lönade det sig verkligen att jämföra priser innan man handlade. Slöjddetaljer är till exempel betydligt billigare än Panduro, men på Adlibris kostar plasten bara en bråkdel av vad Panduro tar. Jag visste faktiskt inte om det innan men de har rätt mycket pysselmaterial så det kan vara värt en koll där också innan man beställer papper, stansar och pennor. 

Jag har gjort lite nyckelringar och örhängen av plasten hittills. Här ett exempel på örhängen.
Plasterna finns i många olika sorter, genomskinliga, frostade och färgade. Jag gillar nog den frostade genomskinliga bäst hittills. Särskilt på örhängena är det trevligt om mönstret syns igenom på andra sidan tycker jag, eftersom de vänder på sig ibland när man har örhängena på sig.

På örhängena på bilden har jag ritat med OH-pennor (använder någon OH längre??) med smal spets, sådana som man kan skriva på cd-skivor med. 

Hur som helst, det är ett enkelt och roligt pyssel värt att testa, helt enkelt!

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s