2016 blev inte ett stort pysselår för mig. Även om ambitionen fanns. Särskilt vid påsk flödade inspirationen. Men oro för jobb störde under våren och i somras flyttade vi från Ö-vik till Sundsvall. Men bakat har jag. Sett till årets inlägg från mig är det mest onyttigheter. Tyvärr inga eclairer – vilket var mitt nyårslöfte. Men nyårslöften ska man ju aldrig hålla, eller?

Årets bästa

Jag upptäckte två nya roliga pyssel som jag inte testat tidigare – decoupage och krympplast. 

Årets sämsta

Testbakade kakor som lät så goda – men de smulades bara sönder i ett torrt pulver. Det här är ingenting som jag erkände på bloggen eftersom jag ska göra ett nytt försök.
Pysselplan för 2017

Jag ska testa på ett nytt scrapbookingprojekt. Ett stort projekt som kommer sträcka sig över hela året. Jag ska ge mig på något som heter Project Life. Mer om det kommer i ett inlägg i början av nästa år! 

Här är lite nyårsinpiration som jag hittade på Pinterest: Nyårsraketer att pyssla med barnen, två enkla tips på hur man kan märka nyårsglasen inför kvällens fest och hur man kan piffa bubbelflaskorna med glitter. 

Ha en sprudlande glad nyårsafton! Vi hörs igen nästa år. 

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s