Det är mysigt att plocka fram adventsljusstakar och ljusslingor när hösten är som mörkast, men jag brukar försöka hålla tillbaka pyntandet så att jag inte hinner tröttna innan jul. Nu är det nästan exakt en månad kvar till julafton och snart är det första advent, så nu kunde jag inte hålla mig längre. Idag åkte en av fuskgranarna fram! Och eftersom jag jobbar kväll denna vecka kunde jag ägna dagen åt lite julpyssel.


Jag gjorde enklast möjliga julgranspynt till den lilla fejkgranen jag tänkte ställa ute på vår inglasade altan. Jag letade fram kottar, som jag har i överflöd på tomten, och målade med vit hobbyfärg på dem. När färgen torkat knöt jag fast ett snöre för upphängning – och voilà!


Nu när jag kom hem i mörkret lyste granen inbjudande på altanen. Härligt!


/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s