Jag beställde ju hem ett paket med ingredienser för att göra egna ekologiska hudvårdsprodukter för några dagar sedan. Nu har det varit full rulle i hemmalabbet! Första testet var att göra egna läppcerat.

 
Det blev faktiskt riktigt bra! Jag använde ett recept på företaget Organic makers hemsida. Innehållet är bivax, mandelolja, kakaosmör, e-vitamin och vaniljolja. Konsistensen blev bra och de funkar på vinternariga läppar. Det ska jag göra fler gånger!

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

En tanke på “Eget läppcerat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s