Jag köpte färg på Panduro, ni vet sådan där ”svart tavla”-färg som man kan skriva med kritor på. De hade olika färger, men jag köpte turkos, målade på en bit board som vi hade hemma och spikade upp den i en stor träram som jag köpte på loppis för många år sedan. Så här blev resultatet, inklusive ett typiskt budskap som aldrig verkar gå ur tiden… Alla – nästan – hus i annonserna hade ett carpe diem på väggen när vi letade hus för ett år sedan.

  

Jag klarade nästan månadens ganska svåra utmaning. Det är brunt, turkost och bokstäver. Dock inget garn om jag inte räknar snöret för upphängning på baksidan. 🙂

/Sara. 

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s