Jag var på loppis i Viksjö igår och köpte några hobbyböcker från tidigt 70-tal till den sammanlagda summan av tio kronor. Det är lite kul att bläddra i dem faktiskt, även om jag inte lär varken sy en fräsig väst av skinnbitar eller bygga en hylla för LP-skivor. Men varför inte ett torkställ att hänga på elementet?Lite kul var att vårt dockhus som vi lekte med som barn dök upp i en av tidningarna. Det måste ha varit här pappa hittat byggbeskrivningen… Det enda som skiljer sig åt är skorstenen, den fanns inte på vårt dockhus./Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s