Häromdagen gjorde jag lite trolldeg för att barnen och jag skulle kunna pyssla. Det blev först inte den succé jag hoppats på. Lucas lyckades jag inte övertyga men Alexandra var på och det slutade med att vi gjorde lite allt möjligt. Bullar, kakor, spöken och döskallar. Efter en tids gräddning i ugnen målade vi våra alster. Här är några bilder av mästerverken:
IMG_0131
IMG_0136
IMG_0138
IMG_0137

Snögubben på den sista bilden har min kära sambo målat. Vilken naturbegåvning! 🙂 Han sitter bredvid nu och vill att jag påpekar att han också målat lussebullen. ”Men det är jag som har gjort den, skriv det!” säger Alexandra.

/Sara

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s