I dag fyller mamma år. Av mig fick hon ett riktigt pysselpaket; ett scrappat kort och ett egengjort höstarmband.

Känner mig verkligen som ett barn som skapar något till henne i stället för att köpa. Det är precis som när man var barn och inte hade pengar. I dag har jag pengar, men jag valde ändå att pyssla något i stället för att spendera. Jag hoppas hon är nöjd.

Här är resultatet (försökte ta konstnärliga bilder ute, gick så där… det blåste för mycket för att skärpan skulle bli rätt, ville ändå visa att jag inspirerades av höstens rönnbär när jag valde pärlorna till armbandet):

bild sept 028

bild sept 025

Det var ett tag sedan jag pysslade med smycken, hade glömt hur kreativt och rogivande det är.

/Elina

 

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s