Vad hände med det där fyra lappars-kortet som jag började med för länge sedan? Jo då det är klart, för länge sedan. Gjorde det till en kompis som fyllde år den 20 april… men det pinsamma är att jag ännu inte postat kortet!!!! Måste genast göra det, men nu lägger jag ändå ut det här trots att hon kanske ser det då.

här  långt hade jag kommit sist med insidan. Nu var det dags att göra klart utsidan. Så kan man ta tjockare papper eller kartong och klä det i finare papper, gärna presentpapper, så att kortet blir ett paket. Själv valde jag wellpapp.

bild aprils 007

bild aprils 008

Gör utsidan lite större än kortet.

bild aprils 019

Sedan pyntade jag med likadana blommor som finns på insidan. Och ett fint snöre så att man kan knyta ihop kortet så att det blir ett paket.

Dags för de fyra lapparna!

bild aprils 012

Gör tags eller lappar, jag valde fyra olika. På dem kan man skriva eller sätta foton kanske.

bild aprils 017

Så här blev det färdiga kortet med lappar och allt. Jag har också gjort ett till fyra lappars-kort till min syster Sara i inflyttningspresent. I stället för lappar fyllde jag kortet med presentkort till olika affärer.

Här är en bild från boken där jag såg mallen:

bild aprils 024

Hoppas ni blev inspirerade. Det var ett roligt kort att göra, och ganska lätt. Testa!

/Elina

 

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s