I går gjorde jag ännu ett armband. Nu testade jag använda pärlor på ringarna, svårt att förklara, men ni ser på bilderna. Det blev gult och silver – ett vårarmband, eller kanske påsk. Snart dags för påskpyssel!

bild februari 010

bild februari 011

När jag var klar hängde jag på tre favorithängen. Gillar verkligen Dream-hänget som har en tankebubbla på baksidan.

bild februari 015

bild februari 016

Nyckeln har jag haft länge och inte vetat var jag ska använda. Nu passade den perfekt.

bild februari 018

Och så till sist, hänget där det stå handgjord. Snygg tycker jag. bild februari 017

Det är så kreativt och ändå ganska lätt att göra smycken. Åtminstone nu när jag har mycket pärlor att välja mellan. Visst, man kan göra mer avancerade saker, men det är skönt att ha pyssel som inte tar så lång tid – som till exempel scrapbooking. Åtminstone när man har en bebis hemma. Jag hinner vara kreativ och få något färdigpysslat trots att han bara sover en timme på eftermiddagen. Jag hoppas jag lyckas inspirera någon annan nybörjare att också göra smycken, eller kanske snarare att dra ner i ett dyrt pärlträsk… för det är det som är nackdelen! Det kostar att pyssla med pärlor, och man köper lätt på sig för mycket. 🙂

För övrigt längtar jag redan efter helgen. Då ska jag nämligen ha en hel pysseldag med en kompis. Då blir det tid för scrapping!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s