Mitt nyårslöfte: Ta mig tid att pyssla minst en gång i veckan!

Och det borde inte vara så svårt att hålla eftersom tomten kom med så mycket pysselgrejer.

jul nyår 2013 808

Nu har jag äntligen en stansmaskin! Fick ett alfabet och lite ramar till så att jag kan börja stansa på en gång. Fick även fyra Magnolia-stämplar, papper, ett pirat-set, blommor och lite annat smått och gott. Oj vad jag vill pyssla nu! Och det bästa av allt är att jag har en massa kort att göra nu – en av mina närmaste vänner gifter sig, pappa fyller 70 och så har jag ju en massa bebisbilder av John jag borde scrappa.

Hoppas ni hade en lika snäll tomte på besök i jul.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s