I dag tog jag åter fram mina älskade Promarker-pennor för lite färgläggning. Jag testade en grej som Lykke visade för mig flera år sedan. Jag har även sett många andra göra så. Måla med en ljusgrå penna runt det stämplade motivet. Jag förstod inte riktigt grejen förut. Kanske för att jag oftast klipper ut mina motiv. Men nu fattar jag!

Det blir lite av en 3D-effekt. Och när man klipper ut motivet – oj vad mycket lättare det blev med de små motiven.

20131125-102648.jpg

Det här är nog min favoritstämpel från Magnolia. Den passar mig så bra eftersom jag älskar snön och vintern. Nu går jag runt och hoppas att snön snart ska falla på riktigt!

/Elina

Publicerat av:flodisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s