Såg på väderprognosen att det ska bli snö i slutet av veckan. Det påverkade mitt pysslande och mitt nya armband fick fina vinterfärger.

20131014-182651.jpg

På armbandet satte jag fast tre hängen.

20131014-182815.jpg

Så med detta kan man väl säga att mitt julpysslande har börjat. Men det är nog lika bra att börja i tid eftersom mitt pysslande tar längre tid med alla bebispauser. Ser så fram emot att John kan sitta bredvid och pyssla själv. Jag hoppas att han kommer att tycka om det lika mycket som jag!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s