Jag har som sagt inte haft så mycket tid till att pyssla på sistone. Ibland känns det som om jag mest är på jobbet. Men jag h a r ju pysslat en hel del förr, så här kommer lite bilder på gamla saker som jag har gjort.

Ett tag screentryckte jag många av mina egna teckningar på tygkassar som jag sytt. Det behövs en del prylar för att kunna trycka, så det är inte en helt billig hobby om man måste köpa allt som behövs på en gång. Men om du får en chans att testa screentryck – gör det. Det är verkligen kul och resultatet ser proffsigt ut. Nu har jag dessvärre inte möjlighet att trycka längre, eftersom jag bor i en ganska liten och hyfsat belamrad lägenhet, men hoppas som möjlig framtida husägare ha ett tryckhörn i tvättstugan… Suck! Det ligger nog långt fram i tiden… Nåväl, här är några bilder på sånt som jag tryckt.

Bild

Bild

Bild

Bild

/Sara

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s