Jo då. Vi pysslar.

Jag håller på att sy gardinerna från helvetet. Eller rättare sagt – jag försöker sy med en symaskin från helvetet. Så frustrerande knasig maskin! Fick ringa mamma som hade lite råd för hur jag ska få den att fungera som en normal symaskin. Har tagit paus i några dagar men ska försöka fortsätta i morgon. Om gardinerna blir klara så dyker det upp lite bilder snart.

Och Katja har haft fullt upp med kalas för två av sina barn och sin man. Så tårtbilder är på gång – så fort hon hämtat sig från Vasaloppsveckan.

Och Sara har fullt upp med jobbet för tillfället. Det är ju det där jag skrev om tidigare. Vi skulle vilja pyssla varje dag men så kommer det där övriga livet med alla andra nöjen och måsten i vägen. Tiden räcker inte till!!

Time concept

Men hur som helst, vi pysslar och vi lever. Och snart (okej en månad kvar, men tiden går fort och för mig är det snart) är det påsk och jag ska genast beställa lite påskägg och fjädrar från Panduro för ett vackert påskrispyssel!

/Elina

 

Publicerat av:flodisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s