Att vi systrar ärvt pysselintresset från mamma är det ingen tvekan om. Hon har varit på besök i veckan och här är lite pyssel som hon har knåpat ihop.

bild feb pyssel 001

En stickad grytlapp från ett gammalt mönster från Öland. Stickad med rundsticka.

bild feb pyssel 005

bild feb pyssel 010

Ett flätat armband med pärlor.

bild feb pyssel 011

Hänge till halsband och örhängen av billiga men snygga reapärlor från Ö&B.

bild feb pyssel 015

Det jag inte ärvt är mammas tålamod med pillergöra däremot. Att göra smycken är kul, men aldrig att jag någonsin kommer orka börja göra egna kedjor av små ringar på 6 mm som mamma gör. Är sjukt imponerad. Här på bilden syns ett halsband och örhängen.

Tyvärr är bilderna suddiga. Tappade kameran i golvet när jag skulle fota mina fina cupcakes för någon månad sedan och nu vill den inte fokusera längre. Måste väl köpa en ny så att jag kan ta bättre pysselbilder, plus att jag snart har en bebis som jag antagligen vill fotografera hela tiden.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s