I går var jag äntligen förbi smyckesaffären här i Ö-vik. Wow. Så mycket fint. Så många färger. Man kan verkligen skapa smycken i precis den nyans man vill, eller i vilket utseende som helst. Och jag fick en rejäl dos av inspiration. Att gå och köpa ett färdigt armband är ju inte alls lika roligt som att skapa ett eget alldeles unikt.

Men så till problemet. Hur börjar man? Jag köpte lite pärlor och wiretråd och lås bara för att komma i gång. Jag hade en vision av ungefär hur jag ville armbandet skulle se ut. Men att sedan få till det… Det var svårt. Måste nog besöka biblioteket och låna lite ”göra smycken”-böcker.

Jag försökte mig ändå på ett armband. Det blev inte riktigt så bra som i mitt huvud, men man kan ju alltid klippa upp och återanvända pärlorna för att skapa något nytt och ännu bättre.

Först lade jag upp pärlorna och mätte ungefär hur långt armbandet skulle bli.

iphone feb 128

Och så här blev mitt första armband skapat utan någon färdig mall:

iphone feb 131

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s