Hej, det var länge sedan jag sydde senast. Det syntes inte minst på min slitna tygkasse, så det var absolut dags att komma igång igen. När man flyttar runt som jag har gjort det senaste året och har allt nedpackat i lådor blir det helt enkelt inte av. Men jag fick ett ryck häromkvällen, plockade fram kassen med tyger, hittade en bit jag köpt på rea på Åhléns och sydde en enkel fodrad tygkasse med långa axelband. Så här blev resultatet:

20120806-200420.jpg

Nu känner jag mig inspirerad att fortsätta! Nästa projekt blir att sy en väska med fack, för nu ligger allt huller om buller i botten av väskan. Vi hörs då!

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s