Jag bor i en rätt trångbodd lägenhet och får plocka fram och sedan bort mina pysselgrejer vid varje pysseltillfälle. Det blir ett visst motstånd när man aldrig kan låta sakerna stå framme till nästa gång då man ska fortsätta sitt projekt. Men på förslag av min kära sambo har vi nu rensat ut och inrett förrådet under trappan till ett hobbyrum. Det är inte stort men det är ändå en egen hörna och jag behöver inte städa undan till lunch och middag som jag fått göra tidigare då köksbordet fått extraknäcka som sybord. Härligt!

20130908-194035.jpg

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s